Sällskapet De Gamlas Vänner

Härnösand

Öbackagänget ”rockade loss” på Artillerigatan!

Öbackagänget underhåller!

Sällan har vi – arbetsgruppen från DGV, De Gamlas Vänner vid Artillerigatan dvs. Eva Eriksson, Tarja Lindholm, Lennart Moberg – fått möta en så härlig och spontan respons från de boende på Artillerigatan som vid musikunderhållningen innevarande vecka. För musikunderhållningen och vacker, medryckande sång stod det trevliga ”Öbackagänget” som verkligen ”bjöd på sig” själva med förutom sång, musik även delade med sig av ett trevligt ”småprat” mellan ”låtarna”/sångerna! Och inte bara det – ”Öbackagängets” val av melodier/sånger var ”mitt i prick” vilket kunde höras genom den engagerade- och trevliga allsången från publikens sida!

Några ”örhängen” som särskilt lockade till ”skönsång” var exempelvis ”Pärleporten”, Sven-Ingvars ”Torparerock” resp. ”Börja om från början!” samt Alf Pröysens ”Vackra Anna!”

Avslutningsvis omnämnde vi från De Gamlas Vänner dels, Midsommaraftonen då vi kommer att bjuda på jordgubbar och grädde och dels, årets ”Surströmmingsskiva” som ”går av stapeln”, onsdag 23 augusti!