Sällskapet De Gamlas Vänner

Härnösand

Välbesökt musikunderhållning på Älandsgården!

Jarmo Nykyri

Onsdag 14 februari – på ”Alla hjärtans dag” – bjöd DGV, De Gamlas Vänner på musikunderhållning på Älandsgården. Och inte bara på musikunderhållning – förutom ett fantastiskt trevligt- och välkomponerat program med välkända ”örhängen” framförda av Jarmo Nykyri – bjöds besökarna på cider och godis i form av rosafärgade hjärtformade geléhallon.

Vid musikunderhållningen som lockade en stor del av de boende och dessutom, flera av medarbetarna på Älandsgården bjöd Jarmo Nykyri på musikaliska ”örhängen” som exempelvis ”Vi ska gå hand i hand”, ”Den första gång jag såg Dig”, ett ”knippe” Sven Ingvars-hits som ”Kristina från Vilhelmina”, ”Fröken Fräken” samt ”Min gitarr”. Vidare Dan Anderssons ”Jag väntar vid min mila”. Dessutom Lasse Berghagens ”Räck mig din hand” samt den så populära ”Pärleporten”.

Och sist men inte minst – framfördes som extra nummer den för dagen, ”Alla hjärtans dag”, den så passande ”Tio tusen röda rosor!”

Och vilken allsång vi fick uppleva! Oavsett ”låt” sjöng besökarna med av hjärtat som gjorde att dagen verkligen blev ”Alla hjärtans dag!”

Text: Lennart Moberg.

Foto: Lena Nordin.